Jocurile cartierului – Crosul cartierului – 2 iunie

Evenimentul și-a propus să „scoată” copiii din cartier pe stradă pentru a face sport. De data aceasta strada a fost a pietonilor dornici să facă sport. Practic a fost închisă o porțiune din strada Amintirii, unde au avut loc următoarele activități:

  1. “Crosul copiilor” pentru copii 3-14 ani , organizat pe categorii de vârstă și sex
  2. Activități sportive: badminton, mini handbal, mini fotbal, rugby tag, volei, crichet

La eveniment au participat copiii și adulții dornici de a face sport. Fiecare copil participant a primit un tricou de sport de foarte bună calitate, diplomă de participare, o șapcă. Câștigătorii au primit medalie și premii, iar fiecare participant a participat la tombola care a avut peste 30 de premii.

Voluntari pentru acest eveniment au fost exclusiv cetățeni din cartier fiecare contribuind la buna desfășurare a activităților și la crearea unui spirit comunitar. Acest eveniment face parte din proiectul strategic “Revoluția Sportului”, proiect prin care vrem să dezvoltăm o cultură constructivă și spirit comunitar în cartier, având la bază activități sportive. Ediția a doua a evenimentului va avea loc pe 22 septembrie, când estimăm prezența a 200 de copii și 200 de adulți.

Partenerii noștri la acest eveniment au fost Editura Coresi, Comisia Europeană, precum și foarte mulți cetățeni din cartier.