Playwall la Master Sport

În cadrul programului Master Sport  l-am avut invitat pe antrenorul George Marghescu (https://www.facebook.com/gomultisport.ro) care a venit cu un sistem playwall. Copiii au fost entuziasmați de acest sistem care combină jocurile cu sportul. Au exersat elemente din fotbal, baschet și handbal într-un mod practic, distractic și interactiv. A fost o completare binevenită la metodele de antrenament clasic. Recomand acest sistem celor care vor să facă cadou un eveniment de neuitat copiilor pasionați de sport.

Programul Master Sport face parte din proiectul Sport pentru Pace al Asociației Corporeanima,  dedicat copiilor români și ucrainieni și se va desfășura în perioada 1 iunie 2022 – 1 martie 2023 sub forma de sesiuni săptămânale gratuite de sport cu elemente din 12 discipine sportive.

Proiectul Sport pentru Pace este derulat de Asociația Corporeanima și finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

#InStareSaAjut #InStareDeBine #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #FDSC #SportPentruPace #Corporeanima #JocurileCartierului #MasterSportProgram #UnitiPentruUcraina #StandWithUkraine #playground #playwall.ro