Sport pentru pace 2023

💡„Sportul are puterea de a schimba lumea. Are puterea de a uni într-un mod în care nimic altceva nu o face. Vorbește tinerilor într-o limbă pe care o înțeleg. Sportul poate crea speranță acolo unde cândva nu era decât disperare.” (Nelson Mandela).

📣 Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Proiectul Sport pentru Pace dedicat copiilor români și ucrainieni va continua și în anul 2023! ⛹️‍

Când? 📆 În fiecare zi de luni și miercuri, de la ora 18.00, copiii de 7-10 ani vor putea participa GRATUIT la sesiunile Master Sport;

Unde? 📌 Sala de sport a Școlii Germane București (Deutsche Schule Bukarest), din strada Coralilor 20G.

Proiectul a adus și va aduce copiii refugiați ucrainieni lângă copiii români, iar prin sport aducem stare de bine, sănătate, o picătură de normalitate și legăm prietenii.

Programul Master Sport face parte din proiectul Sport pentru Pace al Asociației Corporeanima, dedicat copiilor români și ucrainieni și se desfășoară prin sesiuni săptămânale gratuite de sport,   cu elemente din 12 discipine sportive (badminton, handbal, fotbal, rugby, baschet, arte marțiale, gimnastică etc.)

Contact: Daniel Lixandru 0744549326, daniel.lixandru@corporeanima.ro

Proiectul Sport pentru Pace este susținut de @BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group.